6.7.2024

Runoilta

Eino Leinon päivää, runon ja suven päivää vietetään Suomessa vuosittain 6. heinäkuuta. Middle of Nowhere -taidepuisto järjestää ainutlaatuisen tapahtuman runon ystäville. Kutsumme kaikki halukkaat osallistumaan runoiltaan, jossa suomalaisen suven kukoistus ja Eino Leinon perintö yhdistyvät.

Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden jakaa omia runoja olit sitten kokenut runoilija tai vasta-alkaja, olet tervetullut ilmaisemaan itseäsi. Haluamme luoda kannustavan ilmapiirin, jossa jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi ja kuulluksi. Runojen esittäminen ja jakaminen yhdessä toisten kanssa vahvistaa yhteisöllisyyttä ja luo lämpöä ihmisten välille.
Runoilta ei ole pelkästään omaehtoista runojen esittämistä varten, vaan se on myös tilaisuus jakaa rakkaita runoja, jotka ovat koskettaneet ja inspiroineet juuri sinua.

Suomen suven lämmin tunnelma kahvilan lumotussa omenatarhassa luo inspiroivan ympäristön runojen syntymiselle ja jakamiselle. Tule mukaan juhlistamaan suomalaista kulttuuria ja runouden voimaa yhdessä muiden kanssa.

Tapahtuma: 6.7.2024 / klo 18.00-20.00

Kaikille avoin tapahtuma

Middle of Nowhere Taidepuisto
Koskenmaantie 187, 05510 Hyvinkää

Scroll to Top