Saapuminen

Hyvinkäälle matkaa Helsingistä tulee noin 50 kilometriä, mikä tekee Middle of Nowhere -taidepuistosta ihanteellisen päiväretkikohteen pääkaupunkiseudun asukkaille ja vierailijoille.
Sijainti kahden pääväylän risteyksessä tekee siitä myös houkuttelevan kohteen matkailijoille, jotka ovat liikkeellä muualta Suomesta tai ulkomailta.

Osoite

Middle of Nowhere
Koskenmaatie 187
05510 Hyvinkää

Ajo-ohje

Mäntsälän suunnasta tultaessa käänny 25 tieltä vasemmalle Ridasjärven liittymän kohdalla. Hyvinkään suunnasta tultaessa käänny 25 tieltä oikealle Ridasjärven liittymän kohdalla. Jatka uudenkyläntietä 1,4km, jonka jälkeen käänny vasemmalle Myllykyläntielle, jota kuljetaan 1,3km ja käännytään uudelleen vasemmalle ja jatka 150m niin saavut taidepuistoon.

Koirat ovat tervetulleita meille, mutta huomiothan seuraavat: koirat tulee pitää kytkettyinä kahvilan ja taidepuiston näyttelyalueella. koiria ei saa viedä rakennuksen sisäpuolelle. voit pyytää henkilökunnalta vesikupin.

Esteettömyys

Taidepuisto ja -kahvila eivät ole esteettömiä, mutta meillä voi vierailla myös pyörätuolilla huomioiden seuraavat: Puiston reitistä osa on sorastettua polkua, mitä pitkin pääsee pyörätuolilla katsomaan teoksia, mutta avustaja olisi hyvä olla mukana. Teoksista pääsee näkemään noin puolet. Sisätiloissa olevaan näyttelyyn pääsee myös pyörätuolilla. Kahvilassa on pyörätuoliramppi ja esteetön inva wc.

Welcome Cyclist kohde

Olemme Welcome Cyclist kohde

Welcome Cyclist eli Tervetuloa pyöräilijä -tunnus on suunniteltu helpottamaan pyörämatkailijan elämää silloin, kun hän etsii itselleen sopivia palveluita. Pyöräily-ystävälliset yritykset toivottavat pyörämatkailijan tervetulleeksi rapaisenakin ja tarjoavat heille turvallisen pyörän säilytyksen, pumpun ja perustyökalut, latauspisteen sekä tietoa alueen reiteistä, palveluista ja pyöräpalveluista. Tunnistat pyöräily-ystävälliset yritykset tien päällä Welcome Cyclist -tunnuksen avulla.

Juna / Polkupyörä

Jokelan Juna-asemalta on 7 kilometrin matka taidepuistoomme ja lähes perille saakka tulee pyörätie. Esim. Helsingistä pääsee omalla polkupyörällä lähijunan kyydissä Jokelaan (Vyöhyke ABCD). Katso: HSL reittiopas /  HSL-liput / Google maps

Scroll to Top