Saapuminen

Hyvinkäälle matkaa Helsingistä tulee noin 50 kilometriä, mikä tekee Middle of Nowhere -taidepuistosta ihanteellisen päiväretkikohteen pääkaupunkiseudun asukkaille ja vierailijoille.
Sijainti kahden pääväylän risteyksessä tekee siitä myös houkuttelevan kohteen matkailijoille, jotka ovat liikkeellä muualta Suomesta tai ulkomailta.

Jokelan Juna-asemalta on 7 kilometrin matka taidepuistoomme ja lähes perille saakka tulee pyörätie. Esim. Helsingistä pääsee omalla polkupyörällä lähijunan kyydissä Jokelaan (vyöhyke ABCD).  Olemme Welcome Cyclist kohde.

Etäisyyksiä autolla Middle of Nowhere -taidepuistoon

Osoite

Middle of Nowhere
Koskenmaatie 187
05510 Hyvinkää

Welcome Cyclist kohde

Taidepuiston parkkialueelle mahtuu myös täysikokoiset linja-autot. Tilan rajallisuuden vuoksi suosittelemme ryhmiä tekemään ennakkovarauksen. Tutustu tarkemmin: Ryhmät ja yritykset sivulla.

Esteettömyys

Taidepuisto- ja kahvila eivät ole esteettömiä, mutta osaan paikoista pääsee pyörätuolin kanssa. Kahvilassa on esteetön wc-tila ja rakennuksen vierestä on varattu pysäköintipaikka liikuntaesteisille.

Juna / Polkupyörä

Jokelan Juna-asemalta on 7 kilometrin matka taidepuistoomme ja lähes perille saakka tulee pyörätie. Esim. Helsingistä pääsee omalla polkupyörällä lähijunan kyydissä Jokelaan. Katso: HSL reittiopas /  HSL-liput / Google maps

Scroll to Top