Taidekahvila

Middle of Nowhere -taidepuistossa toimii kesäkahvila, joka on kaikille avoin. Kahvilan ulkoasu on ITE-taiteelle ominaisesti kekseliäs sekä omaperäinen ja sitä ympäröi lumottu omenatarha.

Avoinna

29.6-31.7.2024

Keskiviikko-torstai klo 14-21

Perjantai-lauantai klo 10-21

Sunnuntai klo 10-18

2.8-1.9.2024

Keskiviikko klo 14-21

Perjantai klo 14-21

Lauantai klo 12-21

Sunnuntai klo 10-18

Osoite

Middle of Nowhere
Koskenmaantie 187
05510 Hyvinkää

Rentoudu omenapuun varjossa

Yksi keskeinen elementti kahvilamme suunnittelussa on pöytien ja istumapaikkojen sijoittaminen ympäri lumottua omenatarhaa. Haluamme, että kävijät voivat istahtaa pöydän ääreen ja uppoutua omenatarhan lumoon. Puiden varjossa istuessa voi nauttia herkullisista tarjoiluistamme samalla, kun ympärillä kukat kukkivat ja omenapuut hehkuvat eri sävyissä. Taidepuiston varsinainen näyttelyalue alkaa heti kahvilan läheisyydestä, joten myös taide on vahvasti läsnä ympärillä.

Taidekahvilamme erikoisuus on herkulliset paikan päällä valmistetut belgialaiset vohvelit. Jäätelöpakkasesta meillä löytyy 3 Kaverin jäätelöt ja meillä on myös anniskeluoikeudet, joten voit nauttia kahvilassamme lasin kuohuvaa tai kylmää olutta. Tervetuloa nauttimaan taiteen, herkullisten makujen ja rennon tunnelman yhdistelmästä taidekahvilassamme!

Menu

Kahvi ja tee (Coffee and tea)

Kahvin seuraksi (With Coffee)

Jäätelö (Ice cream)

Belgialaiset vohvelit (Belgian waffels)

Scroll to Top