Taidenäyttely

Middle of Nowhere Taidepuiston avajaiskaudella sukelletaan ITE-taiteen lumoavaan maailmaan, missä jokainen askel polulla avaa oven omaperäiseen, kekseliääseen, ja hauskaan ITE-taiteeseen. Näyttely on kokonaisuus, jossa upeat taideinstallaatiot ja yksittäiset teokset sulautuvat saumattomasti ympäröivään luontoon.

Taidepuistomme tarjoaa kävijälle tilaisuuden nähdä, kokea ja tuntea ITE-taide monin eri tavoin. Jokainen installaatio, veistos ja teos on huolella sijoitettu ympäristöönsä, luoden ainutlaatuista tunnelmaa.

Kulkiessasi pitkospuita pitkin ja tutkiessasi taideinstallaatioita ja -teoksia kohtaat erilaisia näkökulmia ja ilmaisumuotoja, jotka heijastavat suomalaisten itseoppineiden taiteilijoiden ainutlaatuista näkemystä.

Kädetön pianisti

ITE-taidepuisto

Taidepuisto on rakennettu niin, että siellä viihtyy ja löytyy ihmeteltävää koko perheelle. Isoja ja pieniä ötököitä, taruolentoja, eläimiä ja erilaisia vempaimia vilisevän puiston omaperäiset ja kekseliäät teokset on tehty metallista, puusta, kivestä ja erilaisista kierrätysmateriaaleista. 

Tule tutustumaan ITE-taiteen maailmaan ja löytämään uusia näkökulmia ja inspiroivia teoksia Middle of Nowhere Taidepuistossa!

Taiteilija Paula Huhtanen Sarkolassa

Taiteilijat

Paula Huhtanen, Juha Käkelä, Pekka Lampinen, Sanna Saarinen, Kyösti Iitti, Jori Tapio Kalliola, Alpo Koivumäki, Leena Nio, Marjut Kauppinen, Tuomo Rantanen, Seppo Suomensyrjä, Greger Grönholm, Benny Uhlenius, Hannu Kumpula, K. Tschährä, Timo Karjalainen, Ahti Tyysteri, Eetu Mäki, Kalevi Päivärinta, Ensio Tuppurainen
Scroll to Top