ITE-taidenäyttely

Middle of Nowhere Taidepuiston avajaiskaudella on mukana kaikki tähän mennessä ”vuoden ITE-taiteilija” nimityksen saaneet taiteilijat. Taideteoksissa ja -installaatioissa tullaan näkemään omaperäisiä, kekseliäitä, kauniita ja hauskoja ideoita. Juuri sitä mikä tekee ITE-taiteesta niin mielenkiintoista. 

Näyttelyalueen liput

Taidepuiston näyttelyalue 10 eur. Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi aikuisen seurassa.

Kädetön pianisti

Avoinna 29.6-1.9.2024

Keskiviikko klo 14-20
Perjantai-Lauantai klo 14-21
Sunnuntai klo 12-18

Osoite

Middle of Nowhere
Koskenmaantie 187
05510 Hyvinkää

ITE-taidepuisto

Taidepuistossa kuljet pitkospuita pitkin läpi vanhojen kasvihuoneraunioiden taianomaiseen metsään. Reitille on rakennettu upeita taideinstallaatioita ja sijoitettu yksittäisiä teoksia, jotka sulautuvat saumattomasti ympäröivään luontoon. Puisto on rakennettu niin, että siellä viihtyy ja löytyy ihmeteltävää koko perheelle. Isoja ja pieniä ötököitä, taruolentoja, eläimiä ja erilaisia vempaimia vilisevän puiston omaperäiset ja kekseliäät teokset on tehty metallista, puusta, kivestä ja erilaisista kierrätysmateriaaleista.

Taiteilija Paula Huhtanen Sarkolassa

ITE-Taiteilijat

Middle of Nowhere -taidepuiston 2024 näyttely on kiehtova matka taiteilijoiden luovuuden ja eri materiaalien maailmaan. Näyttely esittelee laajan kattauksen taideteoksia ja installaatioita joissa on käytetty eri materiaaleja sekä tekniikoita.
Scroll to Top