Ryhmät ja yritykset

Ryhmämatka bussilla taidepuistoomme on innostava ja yhteisöllinen tapa tutustua taiteeseen luonnonkauniissa ympäristössä ja se sopii erinomaisesti erilaisten ryhmien, kuten yhdistysten, taideseurojen tai yritysten virkistyspäivään.

Opastettu kierros (suomenkielinen) taidepuistossa kestää noin tunnin, jonka jälkeen puistossa voi kiertää vielä omaan tahtiin, tai istahtaa lumotun omenatarhan keskelle ja nauttia kahvilamme suolaisista ja makeista herkuista.

Middle of Nowhere taidepuiston omenapuut kukkivat

Opastettu kierros

Opastetulla kierroksella kerromme ITE-taiteesta, taiteilijoista, teoksista ja taidepuistosta. Kierros kestää noin yhden tunnin. 50 eur/ryhmä (ennakkovaraus).

Tarjoilut

Etukäteen sovitut tarjoilut tehostavat kahviomme toimintaa ja helpottavat palvelun järjestämistä. Ryhmäläiset voivat keskittyä yhteiseen hetkeen ilman odottelua ja turhia viivästyksiä.

Tilausvierailut

Pystymme ottamaan ryhmiä myös sopimuksen mukaan aukioloaikojen ulkopuolella, mikä mahdollistaa kiertämisen taidepuistossa ilman kiirettä tai häiriöitä.

Maksutapavaihtoehdot

Maksutapana lasku, tai korttimaksu paikan päällä.

Ennakkovaraukset

Suosittelemme ryhmille aina ennakkovarausta taidepuistoomme suuntautuvalla retkellä, mikä takaa takaa sujuvan ja vaivattoman vierailun. 

Ennakkovaraus mahdollistaa myös logististen järjestelyjen tehokkaan suunnittelun, kuten pysäköintialueen varaamisen bussille ja ryhmän vastaanoton valmistelun. Näin varmistetaan, että kaikki sujuu suunnitellusti saapumisesta lähtöön. Tämä käytäntö auttaa meitä myös vastaamaan ryhmien mahdollisiin erityistoiveisiin.

Ota yhteyttä

Scroll to Top