Kädetön pianisti

Matkamessut 2024

Tervetuloa Matkamessuille osastollemme 6p40 (19.-21.1.2024)

Jos kaipaat matkakohdetta, joka tarjoaa sekä kulttuurisia elämyksiä että kaunista luontoa, Middle of Nowhere ITE-taidepuisto voi olla juuri oikea paikka sinulle. Tule tutustumaan Matkamessuilla osastollemme 6p40 ja anna ITE-taiteen lumon viedä sinut mukanaan ainutlaatuiselle matkaseikkailulle.

ITE-taidepuisto

Middle of Nowhere taidepuisto ja kesäkahvila sijaitsevat pienessä idyllisessä 300 asukkaan Kaukasten kylässä Hyvinkäällä ”keskellä ei mitään”. Taidepuistomme keskittyy esittelemään laaja-alaisesti ITE-taidetta. Tavoitteenamme on lisätä ITE-taiteilijoiden ja -taiteen tunnettavuutta.

Taidepuistossamme kuljet pitkospuita pitkin läpi vanhojen kasvihuoneraunioiden taianomaiseen metsään. Reitille on rakennettu upeita taideinstallaatioita ja sijoitettu yksittäisiä teoksia, jotka sulautuvat saumattomasti ympäröivään luontoon. Puisto on rakennettu niin, että siellä viihtyy ja löytyy ihmeteltävää koko perheelle. Isoja ja pieniä ötököitä, taruolentoja, eläimiä ja erilaisia vempaimia vilisevän puiston omaperäiset ja kekseliäät teokset on tehty metallista, puusta, kivestä ja erilaisista kierrätysmateriaaleista.

Taidepuisto on rakennettu niin, että siellä viihtyy ja löytyy ihmeteltävää koko perheelle

Middle of Nowhere ilmasta kuvattuna

Visit ITE

Messuosastollamme on mukana yhteistyökumppanimme Maaseudun Sivistysliitto Visit ITE ja ITE Uusimaa -teemalla. Visit ITE -kohteet voivat olla piilotettuja aarteita matkailijoiden silmissä ja ne tarjoavatkin mahdollisuuden kokea matkalla jotain ainutlaatuista ja erilaista. 

Matka Travel Fair 2024

Helsingin Matkamessut on Pohjoismaiden suurin matkailun messutapahtuma ja sinne ja oheistapahtumiin odotetaan jälleen yli 50 000 kävijää.

Matkamessujen tunnelma on verrattavissa siihen jännitykseen, jonka koet astuessasi lentokoneesta uuteen kohteeseen. Se on täynnä odotusta, uteliaisuutta ja mahdollisuuksia. Messut tuovat yhteen matkailualan asiantuntijat lähes 70 eri maasta, mikä tarkoittaa, että voit saada tietoa suoraan maakohtaisilta ammattilaisilta ja saada sisäpiiritietoa, joka ei välttämättä ole saatavilla muualta.

Scroll to Top